In perspectiva, conducerea Hotelului Regina va organiza spre satisfactia iubitorilor sporturilor de iarna, excursii cu transport asigurat, la partiile de schi din Sinaia unde cele destinate incepatorilor: "Piramida", "Dorului", "Fata Dorului", sau celor avansati: "Carp", "Papagal", "Partia 1500", "Turistica", va asteapta cu scoli de initiere, centre care inchiriaza material sportiv si o multime de alte surprize.

Cei care aleg sa schieze in alte statiuni, pot s-o faca pe partia "Kalinderu" din Busteni, "Sorica" de la Azuga, "Cocosul" sau chiar vestitul "Clabucet" din Predeal. Aici tinerii au posibilitatea sa se intreaca in concursuri de sanie sau bob, iar pe platoul pitoresc al muntilor Bucegi, initiatii pot practica schi fond. Ascensiunile cu telecabina sporesc magia privelistilor alpine de mare amplitudine, prezente la tot pasul.

Oricarui turist venit sa-si petreaca weekend-ul sau concediul in statiunile montane de pe Valea Prahovei, care isi va pune intrebarea: "de ce sa aleg Regina", ii putem raspunde foarte usor. Optam pentru acest hotel - restaurant pentru ca:

- asezarea lui este extrem de accesibila cu orice mijloc de transport
- calitatea ireprosabila a serviciilor satisface orice exigenta
- solicitudinea si amabilitatea personalului calificat in scoli specializate intrunesc superlativul absolut
- datorita multitudinii activitatilor placute ce se organizeaza in incinta hotelului si serviciilor diversificate, un om poate petrece aici fara a parasi hotelul, o zi intreaga
- dotarile sistemului de cazare, ale salii de conferinte si restaurantului se ridica la standarde europene
- luminozitatea ca motiv central si curatenia intregii locatii se inscriu in conditiile "sine qua non" ale functionarii ei cotidiene

Si daca aceste raspunsuri par neadevarate, va invitam sa-i faceti o vizita "REGINEI", pentru a va convinge de veridicitatea lor.